Η Πρωτοχρονιάτικη Πίτα της ΔΕΠΑΝΑΛ

25.01.2017

 

Μέσα σε θερμό κλίμα και φιλική διάθεση πραγματοποιήθηκε,  την Κυριακή το βράδυ,  η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Μονομετοχικής Δημοτικής Ανωνύμου Εταιρίας  Ηρακλείου – ΔΕΠΑΝΑΛ. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο καφέ «Μαρίνα» και πήραν μέρος σε αυτήν, εργαζόμενοι της  Εταιρίας, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και συνεργάτες.

Στην εκδήλωση παρέστη ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γρηγόρης Πασπάτης, ο οποίος έκοψε και την πίτα. Τόσο ο κ. Πασπάτης, όσο και ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ, κύριοι  Νίκος Αγγελάκης και Νεκτάριος Ανδρεαδάκης  αντίστοιχα, αναφέρθηκαν στη μέχρι σήμερα πρόοδο της Εταιρίας, η οποία όπως είπαν, προδιαγράφει και την περαιτέρω θετική πορεία της.

Οι  παρευρεθέντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα εξαίσια εδέσματα της άψογης κουζίνας του «Μαρίνα»,  να αναπτύξουν συζητήσεις επί ποικιλίας θεμάτων και να αλληλοευχηθούν για μια παραγωγική νέα χρονιά,  γεμάτη υγεία. Τυχερή για το 2017 αναδείχθηκε η υπάλληλος της Εταιρίας κυρία Κρυστάλη Σακελαρίδου, η οποία βρήκε το φλουρί και  παρέλαβε  το αναμνηστικό δώρο που αντιστοιχούσε σε αυτό.

Share on Facebook
Please reload

ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε.

Ιωάννη Προκοπίδη, Ν. Αλικαρνασσός

71601 Ηράκλειο Κρήτης

Tηλ.: 2810229479 | 2810390177

Fax: 2810244769

Email: info@depanal.gr

  • Wix Facebook page
  • YouTube Social  Icon
  • Wix Twitter page

© Designed by Digital Village 2019