Δημοτική Ακτή Καρτερού

Ο παραθαλάσσιος πολυχώρος “Ακτή” βρίσκεται στον Καρτερό, λίγα μόνο λεπτά οδικώς από την πόλη του Ηράκλειου.Ο παραθαλάσσιος πολυχώρος “Ακτή” βρίσκεται στον Καρτερό, λίγα μόνο λεπτά οδικώς από την πόλη του Ηράκλειου.

Η οργανωμένη παραλία με την ψιλή ξανθιά άμμο, πιστοποιείται  με το σήμα “Costa Nostrum – SustainableBeaches». Διαθέτει παροχές για κολύμπι, ξαπλώστρες, ομπρέλες, ναυαγοσώστες και ΑμεΑ.

Στον πολυχώρο“Ακτή” προσφέρεται καφές, σνακς, ελαφριά γεύματα, αναψυκτικά, ποτά,καλύπτοντας τις ανάγκες των επισκεπτών όλων των ηλικιών. Οι πανέμορφες εγκαταστάσεις παρέχουν - δωρεάν - αποδυτήρια, τουαλέτες και ντουζιέρες στους λουόμενους.

Ο υπέροχος χώρος του “Μπλέ Ακτή” είναι μια μεγάλη έκταση με γκαζόν, ιδανική για κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις δίπλα στη θάλασσα.

Στα γήπεδα beachvolley και στο γήπεδο ξυλορακέτας προπονούνται αθλητές και οργανώνονται επίσημα και ανεπίσημα τουρνουά, ενώ διατίθενται ώρες, για χρήση τους από το κοινό.

Ο πολυχώρος “Ακτή” είναι η ιδανική επιλογή για αυτούς που αναζητούν μια ανάσα δροσιάς δίπλα στη θάλασσα και παρέχει μία ευρεία γκάμα θερινών υπηρεσιών και δραστηριοτήτων, για όλες τις ηλικίες.