Ενημέρωση για το Σχέδιο Αντιμετώπισης Έκτακτων Καταστάσεων στο Π.Σ.Κ.Η.

Ενημέρωση για το Σχέδιο Αντιμετώπισης Έκτακτων Καταστάσεων στο Π.Σ.Κ.Η. από την ErgoProlipsis

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, η ενημέρωση των Ομάδων Αντιμετώπισης Έκτακτων Καταστάσεων του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου, στην Αίθουσα Πειραματικού Θεάτρου,  ενόψει και της νέας Καλλιτεχνικής Περιόδου. Η ενημέρωση των Ομάδων Αντιμετώπισης Έκτακτων Καταστάσεων πραγματοποιήθηκε από τον αρμόδιο Τεχνικό Ασφαλείας κ. Θοδωρή Ηλιόπουλο της εταιρίας Εξωτερικών Υπηρεσιών Προστασίας και Πρόληψης “ErgoProlipsis”, για την πυρασφάλεια, την πυροπροστασία, και τους σεισμούς, την προφύλαξη και την οργάνωση που απαιτείται για την αντιμετώπιση τους. 

Στην ενδιαφέρουσα διαδικασία για την πυρόσβεση και τα μέτρα ασφαλείας στους χώρους του Π.Σ.Κ.Η. συμμετείχαν τα μέλη των Ομάδων καθώς και η πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης κα. Στέλα Αρχοντάκη - Καλογεράκη

Σκοπός της άσκησης ήταν η ενημέρωση των μελών γύρω από το Σχέδιο Αντιμετώπισης Έκτακτων Καταστάσεων (ΣΑΕΚ) και η διαπίστωση της επάρκειας του συντονισμού δράσεων μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων. 

Όπως επεσήμανε η πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε. κα. Στέλα Αρχοντάκη – Καλογεράκη «η νέα καλλιτεχνική Περίοδος μας βρίσκει πανέτοιμους, εκπαιδευμένους και οργανωμένους. Η ασφάλεια των ατόμων που εργάζονται στο ΠΣΚΗ αλλά και έρχονται στις δράσεις μας είναι προτεραιότητα μας»