Γιορτή της Μητέρας στο Πάρκο Γεωργιάδη

Ανοιξιάτικη δράση για τη Γιορτή της Μητέρας στο Πάρκο Γεωργιάδη την Κυριακή 12 Μαΐου

Ανοιξιάτικη δράση για τη Γιορτή της Μητέρας στο Πάρκο Γεωργιάδη την Κυριακή 12 Μαΐου.

Διοργανώνουν οι Αντιδημαρχίες Παιδείας και Εθελοντισμού του Δήμου Ηρακλείου και η ΔΕΠΑΝΑΛ ΑΕ σε συνεργασία με τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Α΄ Βάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου.

Μία ανοιξιάτικη δράση με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας διοργανώνουν οι Αντιδημαρχίες Παιδείας και Εθελοντισμού του Δήμου Ηρακλείου μαζί με τη ΔΕΠΑΝΑΛ ΑΕ, την Κυριακή 12 Μαΐου 2024 στο Πάρκο Γεωργιάδη.
Η δράση, που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους θα πραγματοποιηθεί από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 14:00 μετά το μεσημέρι σε συνεργασία με τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Α΄ Βάθμιας Εκπαίδευσης του Ηρακλείου «Δομήνικος Θεοτοκόπουλος» και «Νίκος Καζαντζάκης».
Μέλη της Ομάδας Βιβλίου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α΄ Βάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου «Δομήνικος Θεοτοκόπουλος» θα φτιάξουν μαζί με τα παιδιά εικαστικές κατασκευές - δωράκια για τη μητέρα ενώ θα γίνει και ανάγνωση παραμυθιού.
Τα ξεχασμένα παιγνίδια θα θυμίσει  στους μικρούς επισκέπτες του Πάρκου Γεωργιάδη η εκπαιδευτικός Μαρία Λαγουδιανάκη ενώ μέλη του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α΄ Βάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» θα κατασκευάσουν χάρτινα λουλούδια.