Ολοκληρώθηκε το κλάδεμα 4000 μουριών

Ηράκλειο 27-11-2015 ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ολοκληρώθηκε το κλάδεμα 4000 μουριών

 

Μετά από τους εντατικούς ρυθμούς των εργασιών κλαδέματος δέντρων από τους εργαζόμενους στην Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Ηρακλείου, ολοκληρώθηκε σήμερα το κλάδεμα όλων  των μουριών που ανήκουν στο Δήμο Ηρακλείου ( γύρω στις 4000 Μουριές).

Μάλιστα το κλάδεμα των δέντρων δεν σταμάτησε τις άλλες απαραίτητες εργασίες της Υπηρεσίας Πρασίνου που έπρεπε να διεκπεραιωθούν, όπως περιποίηση των πάρκων, σχολεία, νησίδες κ.α.

 

Ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Πέτρος Ινιωτάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του  για την έγκαιρη επίτευξη του στόχου και εξήρε την καθοριστική συμβολή του προσωπικού δίμηνης απασχόλησης στην υπηρεσία Πρασίνου ενώ ευχαρίστησε για την συνολική υποστήριξή της τη ΔΕΠΑΝΑΛ. Σημαντική ήταν και η συμβολή των εργαζομένων πεντάμηνης σύμβασης, οι οποίοι συνέβαλαν καθοριστικά στο κλάδεμα των χιλιάδων δέντρων της πόλης.

Ο Αντιδήμαρχος ζητά την κατανόηση των δημοτών, ιδιαίτερα των κατοίκων του Μασταμπά για την μη  έγκαιρη αποκομιδή των κλαδοκάθαρων, λόγω του μεγάλου όγκου  και δεσμεύτηκε ότι μέχρι την Δευτέρα θα έχουν καθαριστεί από τα συνεργεία του Δήμου Ηρακλείου.

 

Share on Facebook
Please reload