Αφορμή για σοβαρές σκέψεις περί αλλαγής του τρόπου επικοινωνίας...

23.01.2016

Αφορμή για σοβαρές σκέψεις περί αλλαγής του τρόπου επικοινωνίας των δημοτικών υπαλλήλων, αλλά και των αιρετών με τους πολίτες του Ηρακλείου ήταν το σεμινάριο με θέμα, «Βασικές αρχές επικοινωνίας και αρχές εξυπηρέτησης και ομαδικότητας – Διοίκηση και μεθοδολογία εργασίας», που πραγματοποιήθηκε στην «Αίθουσα του Πειραματικού» στο Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου.
Το θέμα ανάπτυξε, με βιωματικό τρόπο και πλούσια ανταλλαγή απόψεων με το ακροατήριο, ο κ. Νεκτάριος Κανακαράκης, Σύμβουλος Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων σε θέματα οργάνωσης, logistics, εξυπηρέτησης, διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού και Εισηγητής Επιμορφωτικών Σεμιναρίων στο Κέντρο Επαγγελματική Κατάρτισης (ΚΕΚ) Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου και σε ημερίδες σε Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και ιδιωτικά Κολέγια.
Σκοπός του σεμιναρίου, ο οποίος και επετεύχθη με πολύ ένθερμο και ευχάριστο τρόπο, ήταν οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν και να εμπεδώσουν τις απαραίτητες δεξιότητες επικοινωνίας και τεχνικών της εξυπηρέτησης, ώστε να γίνουν περισσότερο αποτελεσματικοί και παραγωγικοί στον τομέα της εργασίας τους.
Το παρακολούθησαν μέλη και στελέχη του Δημοτικού Προσωπικού από την Υπηρεσία Πολεοδομίας, την Υπηρεσία Τεχνικών Έργων, τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών και της Δημοτικής Μονομετοχικής Εταιρίας Ηρακλείου – ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε.. 
Οι αιρετοί που το παρακολούθησαν ήταν, ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομικών Θεμάτων κ. Γιάννης Αναστασάκης, ο Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ κύριοι Νίκος Αγγελάκης και Νεκτάριος Ανδρεαδάκης αντίστοιχα, η Πρόεδρος του 3ου Δημοτικού Διαμερίσματος (Δυτικό) κ. Ειρήνη Φλουρή, η κ. Αμαλία Αντωνάκη και κ. Μανώλης Τσουρής, Μέλη του ίδιου Δημοτικού Διαμερίσματος και η κ. Ιωάννα Καλεμάκη, Μέλος του 4ου Δημοτικού Διαμερίσματος (Νότιο). 
Και από τη θέση αυτή, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Κανακαράκη για τα φώτα που μας μετέδωσε και να τον παρακαλέσω το σεμινάριο να συνεχιστεί με αναλυτικό τρόπο, καθώς κάθε ενότητά του μπορεί να αποτελέσει και ένα νέο, ξεχωριστό μάθημα βελτίωσης της συμπεριφοράς και της επικοινωνίας μας. Και καλή επικοινωνία, σημαίνει καλύτερη κοινωνία, καλύτερες μέρες για όλους μας.
Και πάλι, ευχαριστώ!

Share on Facebook
Please reload

ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε.

Ιωάννη Προκοπίδη, Ν. Αλικαρνασσός

71601 Ηράκλειο Κρήτης

Tηλ.: 2810229479 | 2810390177

Fax: 2810244769

Email: info@depanal.gr

  • Wix Facebook page
  • YouTube Social  Icon
  • Wix Twitter page

© Designed by Digital Village 2019